header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

En de winnaar is...

Evenementen Nieuws afbeelding

25-6 Zaterdag 24 juni zijn de kampioenen gehuldigd, de Ceesars uitgereikt en de vrijwilliger van het jaar is bekend gemaakt. De Ceesars werden uitgereikt door Miep van Baar. Voorafgaand aan de huldiging hebben we een minuut stilte in acht genomen vanwege het verlies van Patrick Havekes.

Lees verder

Ophalen medaille

Evenementen Nieuws afbeelding

24-6Zaterdag 24 juni hebben we het seizoen feestelijk afgesloten. Van 16.00 - 17:00 uur hebben we onze veldkampioenen toegejuigd en gehuldigd. Helaas hebben we een aantal spelers, coaches, begeleiders en in een enkel geval zelfs een heel team moeten missen.

Lees verder

Waar is dat feestje?

Evenementen Nieuws afbeelding

23-6 Zaterdag 24 juni zijn er meerdere redenen om naar het clubhuis te komen; - huldiging van de kampioenen - uitreiking van de Ceesars - bekend maken van vrijwilliger van het jaar  en... - halve finale FIH Hockey Engeland - Nederland, waar Jonas de Geus (Heren 1) in de basis zal staan. 

Lees verder

Pre-party: als je er de 17e niet bij kon zijn...

HGW Nieuws afbeelding

19-6 Dan heb je wat gemist…. Maar het thema voor 2017 weet je vast al wel: Festivally.  Maar wat je nog niet weet is, wie je Bordo’s zijn, met wie je in een tam zit, je team naam, nummer en kleur. 
Dat hebben we voor je op gelost:

Lees verder

Je hebt kampioenen en je hebt jH1

Senioren Nieuws afbeelding

19-6 Jong Heren 1 was al kampioen geworden vanuit hun poule. " Nou lekker voor ze " horen we jullie al denken, " dan word je toch ook gewoon zaterdag gehuldigd... "

Maar nee hoor! Zaterdag 24 juni speelt jong Heren 1 voor de landstitel NK Jong Senioren, in Amersfoort.

Speelschema:

Lees verder

Het thema van HGW is..

HGW Nieuws afbeelding

17-6Van 7 t/m 9 juli vind het 2 jaarlijkse festijn Het Grote Weekend weer plaats op de Almeerse Hockey Club. Elke editie krijgt een thema. Dit jaar staat het thema in het teken van:
FESTIVALLY

Lees verder

JD2 Kampioen!!!

Junioren Nieuws afbeelding

13-6 Zaterdag 10 juni was voor JD2 een mooie dag. De een na laatste wedstrijddag had JD2 de koppositie gepakt in deze competitie. Dit na een zinderende overwinning op Voordaan met 4-2. Omdat de jongens in de laatste wedstrijd minimaal gelijk moesten spelen om kampioen te worden was het team toch enigzins nerveus, net zoals de meegereisde supporters. Zoals verwacht bleef Shinty

Lees verder

Piratenweekend 2017

Jongste Jeugd EFV

9-6 Pinkster zondag en maandag waren het dek en de kajuiten van de Almeerse overmeesterd.
Heel veel E-jeugd piraten zijn aan boord gemonsterd en hebben een fantastisch weekend achter de rug! Een weekend met prachtig weer, lekker eten, veel hockey, 8-kamp spellen, speurtocht in het donker en kampvuur!! Bedankt piraten en meiden ketelbinken, het was top!

Lees verder

(”oud”)-hockeysters gezocht voor de Dames Veteranen A op zondag!!!

Senioren Nieuws afbeelding

6-6 De Lieffie's zijn op zoek naar nieuwe speelsters !!!      De Almeerse heeft heel veel jeugdteams, een aantal senioren teams, maar daarnaast ook een paar veteranen teams; dinsdagochtend veterinnen en op zondag 2 heren en 1 dames team (de Lieffie's, en dat zijn we ook echt!!!).
 

Lees verder

MB6 pakt de dubbel

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

28-5 MB6 heeft afgelopen zaterdag hun kampioens wedstrijd tegen Schaerweijde gewonnen en pakken daarmee de dubbel. Veldkampioen en zaalkampioen . 
In totaliteit 1 wedstrijd verloren en 1 wedstrijd gelijk. De rest van alle wedstrijden gewonnen. TOP PRESTATIE MEIDEN!

Lees verder

Dreamteam MD3

Jeugd D Nieuws afbeelding

28-5Het begon met 1st tot aan de herfstvakantie, toen 2de tot aan de winterstop, daarna zaalkampioen en nu 1st in poule E van tweede klasse. Wat een top seizoen.

In de laatste wedstrijd moest in de warmte en op zand nog 'eventjes' van Gooische worden gewonnen en dat deden ze ook... met 3-6!

KAMPIOENEN!! 

Lees verder

Zinderende finale MC1

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

28-5Meisjes C1 wist met 3-1 (thuis) te winnen van directe concurrent Voordaan en wist daarmee ook Hilversum voor te blijven.

Kampioenen!!!

Lees verder

Kampioenskriebels!!

Nieuws Nieuws afbeelding

19-5 JC1 (foto) is afgelopen zaterdag als 1e Almeerse team kampioen geworden van de (lente)competitie door 0-5 winst op Loenen.Van harte jongens!! Een flink aantal teams heeft hele goede papieren om ook het kampioenschap binnen te slepen in hun poule, te weten: JD2, JC3, MD4, MD3, MC1, MB6, MA4, DJ1, H2, en HJ2. Daarbij staat MA1 er goed voor om zich te plaatsen voor het finaleweekend van de Super

Lees verder

Meisjes F6 heeft er lol in…

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

8-5 "Joepie we gaan weer hockeyen!”
 
Voor de meisjes van de F6 was twee weken vakantie gewoon te lang.   Dat bleek wel uit de wedstrijd zaterdag tegen Doorn. Wat een energie zat er in deze F6 meisjes en die moest er allemaal uit.  Respect voor Otti, welke dit enthousiasme altijd weer in goede banen weet te begeleiden.
 

Lees verder

Geslaagde clubscheidsrechters

Arbitrage

1-5Wederom een hele rits geslaagde clubscheidsrechters vanavond. Lynn, Jesse, Gerard, Julia, Jaemy, Daimy, Martijn, Raphael, Miriam, Lonneke, Mayra, Fleur, Isabelle, Lotte, Nina, Gert, Werner, Zapp, Rob, Donata, Sylja, Pepijn, Mark, Julius, Tamara, Ron, Joline, Souraya, Pascual, Paulina, Johan, Danique en Amber. Binnenkort te zien tussen de lijnen in het geel.

Lees verder

ME2 speelt 1ste toernooi

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

18-4 De meiden van ME2 hebben hun eerste toernooi gespeeld, mhc Amstelveen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas raakte 1 speelsters van ME2 geblesseerd waardoor ze maar met 6 meiden waren en ze dus geen wissels hadden. 
Eind van de dag, na 6 wedstrijden gespeeld te hebben, waren ze behoorlijk uitgeblust.  De meiden hebben een TOP dag gehad!

Lees verder

13e Editie HGW - Uitleg en Feiten

HGW

3-4 Het Grote Weekend komt er weer aan…de 13e editie…
Het Weekend begint op vrijdag 7 juli ca. 16.00 uur en eindigt op zondag 9 juli om ca. 17.00 uur op de Almeerse Hockey Club. Deelnemers ("spelende leden"), zijn de A,B,C,D jeugd en G-jeugd. De A,B en C jeugd wordt verwacht op vrijdag 7 juli tussen 16.00 en 18.00 uur. De D en G jeugd wordt verwacht op zaterdagmorgen 8 juli tussen

Lees verder

In Memoriam

Website

20-6 Geheel onverwacht is gisteren Patrick Havekes, de vader van twee van onze jeugdleden, Quinten, JC4 en Floor, M8E1 wegens een natuurlijke dood overleden.


Lees verder

MC4 pakt 2e plaats op Hurley toernooi!

Junioren Nieuws afbeelding

19-6 MC4 is afgelopen zaterdag tweede geworden bij het C-toernooi op Hurley.
Alle hockeywedstrijden werden gewonnen, met strafballen speelden ze gelijk met de tegenstander en de shootouts werden helaas met 1 punt verschil verloren. Lang stonden zij bovenaan in de poule. Helaas bleek Amsterdam beter te kunnen voetballen en gingen zij er nipt met de overwinning vandoor.

Lees verder

Wie heeft er nog tijd....?

HGW Nieuws afbeelding

15-6 We hebben helaas nog wat gaten in ons rooster en wel voor: Helpen opbouwen  op donderdag ochtend-middag en avond ( voor lunch- avondeten wordt gezorgd..)
Bewaking- toezicht bij tenten opbouw - tassen controle  etc. op vrijdagmiddag vanaf 13.45 - 17.00 uur ( dan komen de deelnemers met hun tenten)

Lees verder

Kortingsactie voorstelling "Mare" van Theatergezelschap Vis à Vis

Sponsoring Nieuws afbeelding

2-6 Speciaal voor leden van Almeerse Hockey Club biedt Theatergezelschap Vis à Vis 25%  korting aan op reguliere kaarten van €32,50 op voorstellingen van 10 juni t/m 1 oktober. Bestel je kaarten voor €24,50 (max. 8 per lid) met korting online. Open dit nieuwsbericht in de Almeerse app voor de actiecode!!!   Theatergezelschap Vis à Vis speelt in juni, juli en september

Lees verder

Alweer een Almeerse hockey international

G-Hockey Nieuws afbeelding

2-6 Frank Wessels geselecteerd voor Nederlands team ParaHockey Frank, speler van het G-hockey (team G1), is geselecteerd voor het Euro ParaHockey toernooi dat van 20 t/m 23 augustus 2017 wordt gehouden op de velden van Pinoké in Amstelveen. De finale wordt gespeeld in het nieuwe Wagener Stadion op woensdagochtend 23 augustus. In Nederland is de sport bekend als G-hockey en wordt

Lees verder

**UPDATE** District selecties

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

31-5 **30 mei 2017**
Isaac Jozefzoon en Kristian Raadgever zijn geselecteerd voor het C district Midden Nederland. In september starten ze met de trainingen. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes. Anne- Sofie Toering mag op de terugkomdag in oktober weer selectie doen. 
**


Lees verder

Pasha Gademan stopt als speler en wordt nieuwe hoofdcoach Almere H1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

23-5 De club is enthousiast dat een opvolger voor Alex Verga, uit de eigen Almeerse school gevonden kon worden. Pasha Gademan , de 29-jarige centrale verdediger zal per ingang van seizoen 2017/2018 de hoofdcoach van de Almeerse Heren 1 worden.

Kijk in de bijlage voor het volledige persbericht.

Lees verder

Instagram

Twitter