header foto header foto header foto header foto header foto
 

GEZOCHT: Lijncoördinatoren

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

21-6 Elke lijn heeft een eigen Lijncoördinator (LCO) die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in zijn/haar lijn. De LCO is het aanspreekpunt voor de teams, spelers, ouders, coaches en trainers binnen de betreffende lijn. Daarnaast stemt de LCO regelmatig af met de hoofdtrainer en coördinator LCO.


Lees verder

Genomineerden voor de Ceesars

Algemeen Nieuws afbeelding

20-6Op de slotdag van zaterdag 25 juni reiken we weer de Ceesars uit. Alle genomineerden zijn ondertussen op de hoogte gebracht van hun nominatie. 

Hieronder vind je per categorie de lijst van de genomineerden voor het seizoen 2021/2022. Kom je zaterdagavond gezellig naar de club om te kijken wie er met de prijzen vandoor gaan?


Lees verder

Kom je naar de Slotdag? Meld je dan even aan!

Algemeen Nieuws afbeelding

19-6Op zaterdag 25 juni gaan we gezellig met elkaar het seizoen afsluiten. We huldigen onze kampioenen, maken het HGW thema bekend en reiken de Ceesars uit. In verband met de catering willen we graag weten of je komt.
Meld je nu aan!

Lees verder

Gezocht: videoman/vrouw voor filmen wedstrijden Heren1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

15-6 Heren 1 is op zoek naar iemand die bij alle thuiswedstrijden kan filmen (vanuit de videotoren), zodat Heren 1 dit videomateriaal kan gebruiken voor de analyses. 

Lees verder

Meld je aan voor de Algemene Leden Vergadering op 30 juni 2022

Bestuur Nieuws afbeelding

13-6
Later dan we wilden, maar op 30 juni aanstaande vindt de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. Meld je nu daarvoor aan!
Op donderdag 30 juni om 20.00 uur wordt de ALV gehouden. Je kunt deze vergadering bijwonen in ons clubhuis, maar ook online volgen.

Lees verder

André Morees nieuwe coach Dames 1

Bestuur Nieuws afbeelding

26-5 Na een mooie zondag waarin we Dames 1 hebben gehuldigd met hun kampioenschap in de Overgangsklasse, hebben we weer heel goed nieuws. Met ingang van het nieuwe seizoen is André Morees de nieuwe trainer en coach van Dames 1.

Lees verder

DANK JULLIE WEL!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

24-5 Op deze manier willen we al onze sponsoren, supporters, vrijwilligers, het bestuur, de club, Hans Bakker en Heren 1 heel erg bedanken. 

Lees verder

Aanpassing aantal selectie teams per lijn

Tophockey Junioren Nieuws afbeelding

17-5 Beste leden,
De afgelopen jaren is het altijd de standaard geweest dat de eerste twee teams van een lijn in de jeugd de selectieteams waren. Vanaf komend seizoen gaan we daar verandering in aanbrengen. De keuze hiervoor heeft een aantal redenen.

Lees verder

DAMES 1 KAMPIOEN!!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

15-5Dames 1 is kampioen geworden in de Overgangsklasse en promoveert daarmee naar de Promotieklass. Van harte gefeliciteerd toppers!
Onze dames speelden een uitwedstrijd tegen Ringpass die ze met 0-1 wisten te winnen. Concurrent Aliance verloor haar wedstrijd waardoor Dames 1 niet meer in te halen is.

Lees verder

Vrijwilliger zijn bij het HGW?

HGW Nieuws afbeelding

10-5 De organisatie van HGW is in volle gang. Naast deelnemers en Bordo’s zijn ook veel vrijwilligers nodig voor opbouw en afbouw, bewaking, eten, tenten plaatsen, EHBO, schoonmaken, sporten spel, info-post en wedstrijdtafel.

Lees verder

Arjan Jolie technisch coördinator jongste jeugd

Bestuur Nieuws afbeelding

19-4Met heel veel plezier kunnen we melden dat Arjan Jolie technisch coördinator jongste jeugd wordt bij de Almeerse. Tot einde van dit seizoen blijft Arjan trainer/coach van Heren 1 (samen met Bart van der Wolf) en zal dan per volgend seizoen deze functie op zich gaan nemen. 

Lees verder

Alex Verga technisch manager en hoofdcoach Heren 1.

Bestuur Nieuws afbeelding

6-2 Als bestuur zijn we de afgelopen periode bezig geweest met het duurzaam vormgeven van een hockeyorganisatie die toekomstbestendig is en die garandeert dat ieder lid een goede hockeyopleiding krijgt en zich blijvend kan ontwikkelen als hockey(st)er. Om dat vorm te geven zijn we op zoek gegaan naar een technisch manager die dat de aankomende jaren kan waarmaken. We hebben die gevonden in de

Lees verder

Almeerse geheel rookvrij

Sociaal-Maatschappelijk Nieuws afbeelding

1-9 Enige tijd geleden heeft de Almeerse de de keuze gemaakt om mee te gaan met de landelijke koers op weg naar een rookvrije generatie. In de ledenvergadering van 30 juni is door een ruime meerderheid van stemmen besloten dat onze club per 1 september geheel rookvrij zal zijn.


Waarom doet Almeerse mee met de Rookvrije Generatie?

Lees verder

Team G2 ParaHockeyers ongeslagen kampioen

ParaHockey Nieuws afbeelding

20-6 Ook afgelopen zaterdag wist G2 te winnen in en tegen hockeyclub Woerden. Daarmee is het 6-tal team van coach Sander de Bruin ongeslagen kampioen geworden in poule 1 van regio Midden.
Gefeliciteerd Anniek, Carla, Elisa, Isabella, Lian, Patrick, Sterre, Tycho (ontbreekt op de foto) en Sander.


Lees verder

Inloopspreekuren Fysiotherapeut op de club

Algemeen Nieuws afbeelding

20-5 Fysiotherapeut- inloopuren van SMC op de club en 


Heb jij last van een blessure en wil jij graag dat er door een gespecialiseerde fysiotherapeut naar gekeken wordt? Loop dan vrijblijvend binnen op één van de vier fysio -inloopspreekuren in de week. Lees verder

Countdown
 
 
 
 

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A