header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Oefenprogramma H1/D1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

13-8Dames 1 en Heren 1 zijn zich al weer volop aan het voorbereiden op het nieuwe hockeyseizoen. De komende weken spelen ons eerste mannen- en vrouwenteam meerdere oefenwedstrijden met als hoogtepunten een heuse Pre-season Super Sunday op 27 augustus en de ABN AMRO Cup!

Lees verder

7 september - Bitje Happen!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

12-8  
Op donderdag 7 september 2017 is er weer gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL gebitsbeschermers & team Noverraz Orthodontie zijn van 17.30-20.00 uur aanwezig in het clubhuis. Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan de beurt bent. Meer informatie vind je in de

Lees verder

Update Nieuwe wedstrijdkleding!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

12-8 Het is bijna zover, de nieuwe wedstrijdkleding van The Indian Marahadja ligt op zeer korte termijn bij Sport2000 in de winkel. In de week van 21 augustus zal alle kleding volop te koop zijn. De nieuwe club trainingspakken zijn nu al te bewonderen, deze hangen in de winkel. We hebben bij de keuze van de nieuwe leverancier vooral gelet op pasvorm, kwaliteit, snelheid van leveren, voorraad

Lees verder

Suid-Afrikaan Ryan Crowe Nuwe Aanwins Heren 1!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

12-8 Heren 1 heeft zich versterkt met de 20-jarige Ryan Crowe. De nieuwe aanwinst komt uit Zuid-Afrika, speelt voor het U21 nationale team en geldt daar als een groot talent. Coach Pasha Gademan is in zijn nopjes. "Het is een unieke verschijning met zijn lange rastaharen. Het is echt een jongen die bij onze club past." Ryan werd aan zijn medespelers gepresenteerd tijdens de eerste

Lees verder

Stijn Jolie keert opnieuw terug op zijn oude nest

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

6-7 De geruchtenmachine draaide op volle toeren bij de Almeerse sinds de degradatie van Hurley uit de hoofdklasse; "zou Stijn terug komen?” Ja, de 29 jarige verdediger speelt komend seizoen inderdaad weer voor Almeerse.

Lees verder

'WE WANT YOU!'

Senioren Nieuws afbeelding

28-6 Dames Veteranen zijn op zoek naar nieuwe speelsters. De Almeerse heeft heel veel jeugdteams, een aantal senioren teams, maar daarnaast ook een paar veteranen teams; dinsdagochtend veterinnen en op zondag 2 heren en 1 dames team.  

Lees verder

De Geus en Pieters verlengen contract bij Almeerse

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

27-6 Met trots melden wij dat Terrance Pieters en Jonas de Geus komend jaar gewoon blijven spelen bij de Almeerse Hockey Club. Afgelopen seizoen speelden beide mannen in Heren 1 en maakten zij ook deel uit van Jong Oranje op het WK Under 21. Jonas is zelf nog maar net terug vanuit Londen, waar hij afgelopen zondag met Oranje Argentinië heeft verslagen in de finale van Hockey World League 3.

Lees verder

Almeerse gaat verder met het versterken van H1!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

27-6 Andrin Rickli gaat komend seizoen de verdediging van de Almeerse Hockeyclub versterken! De 26-jarige talentvolle Zwitser is vanmiddag door de Almeerse, in het bijzijn van de nieuwe coach Pasha Gademan, gecontracteerd.


Lees verder

Piratenweekend 2017

Jongste Jeugd EFV

9-6 Pinkster zondag en maandag waren het dek en de kajuiten van de Almeerse overmeesterd.
Heel veel E-jeugd piraten zijn aan boord gemonsterd en hebben een fantastisch weekend achter de rug! Een weekend met prachtig weer, lekker eten, veel hockey, 8-kamp spellen, speurtocht in het donker en kampvuur!! Bedankt piraten en meiden ketelbinken, het was top!

Lees verder

Pasha Gademan stopt als speler en wordt nieuwe hoofdcoach Almere H1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

23-5 De club is enthousiast dat een opvolger voor Alex Verga, uit de eigen Almeerse school gevonden kon worden. Pasha Gademan , de 29-jarige centrale verdediger zal per ingang van seizoen 2017/2018 de hoofdcoach van de Almeerse Heren 1 worden.

Kijk in de bijlage voor het volledige persbericht.

Lees verder

Jumping Jack Summer Camp!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

21-7 Ben jij tussen de 6 en 13 jaar? Kom dan van 21 t/m 25 augustus naar het Jumping Jack Summercamp! Terwijl je ouders werken kom jij chillen met onze jumpmasters. We gaan o.a. jumpen, freerunnen en bij warm weer doen we een Super Soaker watergevecht!   Voor meer info.....Zie bijlage!!!

Lees verder

Foto's van HGW

HGW Nieuws afbeelding

18-7 Wij kijken terug op een geslaagd weekend. Wil je nog een beleven wat er dat weekend is gebeurd?

Log dan in en zoek onder Club naar Fotoalbum ... daar vind je alle foto's van Het Grote Weekend Festifally

Lees verder

HGW Het was één groot feest

HGW Nieuws afbeelding

13-7 Het Grote Weekend dat het afgelopen weekend plaatsvond op de Almeerse velden met als thema "Festivally” is uniek in zijn soort. 
Uniek voor de Almeerse, uniek in Almere en uniek in hockey Nederland! 

Lees verder

Speelschema Dames 1 Heren 1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

12-7 Het duurt nog even, maar 'SAVE THE DATE'; zondag 10 september start het nieuwe seizoen met een SUPER SUNDAY. Dames 1 vs Victoria Heren vs SCHC Dit seizoen hebben we 7x SuperSunday's, we kunnen bijna niet wachten...
Fijne vakantie!  


Lees verder

Festivally video registratie

HGW

11-7 Onze dank en enorme waardering aan Elske Hempel, voor weer de prachtige registratie van dit unieke moment.Lees verder

ME1 wint het Mini Reiger Toernooi!!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

3-7 Afgelopen weekend hebben de meiden van ME1 een fantastisch leuk toernooi gespeeld in Vianen. Het 30e Mini Reiger Toernooi is een toernooi over 2 dagen. Zaterdagavond begon iedereen met een warming-up. Daarna speelden de meiden de eerste wedstrijd, met 4-0 winst als resultaat. 's Avonds was er een leuk feest en bleef er weinig tijd over om te slapen in een grote sportzaal. Na een frisse

Lees verder

MD3 wint 1ste klasse op Saturnus toernooi

Jeugd D Nieuws afbeelding

3-7 Het was een succesvol seizoen voor MD3; herfst-, zaal- voorjaar- én veldkampioen. En wat geef je de coach/trainer als de meiden op haar verjaardag een toernooi spelen? Natuurlijk de beker die nog ontbrak! MD3 wint 1ste klasse op Ring Pass in Delft. 


Lees verder

Einde seizoen carrousel

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

29-6 De één noemt het ‘de carrousel’ en de ander heeft het over ‘de stoelendans’, ik heb het over de wisselingen binnen Dames 1 en Heren 1. Elke jaar rond deze tijd vinden de gesprekken plaats over volgend seizoen. Als volleerde transfer specialisten praten we met de spelers over tactiek, speltype en posities… Onze spelers staan met passie voor hun club te spelen in het veld. Wat van

Lees verder

Wedstrijdverslag NK Jong Senioren

Senioren Nieuws afbeelding

26-6 Zaterdag hebben wij mee mogen doen aan het NK Jong Senioren. We hadden ons, ondanks de een zware tegenslag (3 punten in mindering), geplaatst. Nadat JH1 in het seizoen 2014-2015 4e was geworden en vorig jaar 2e (finale verloren van Rood-Wit), was er maar één doel: landskampioen worden.

Lees verder

MF2 op het Hurley toernooi...

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

26-6 Zij komen uit Almere, zijn de jongste telg in lijn en dan 'stelen' ze de prijs weg uit Amsterdamse Bos. 
Afgelopen zondag hebben de toppers van de MF2 het seizoen afgesloten met een toernooitje bij Hurley. De laatste wedstrijd was ontzettend spannend, maar ook deze hebben zij uiteindelijk gewonnen en pakte ze daarmee de eerste prijs! 

Lees verder

Kortingsactie voorstelling "Mare" van Theatergezelschap Vis à Vis

Sponsoring Nieuws afbeelding

2-6 Speciaal voor leden van Almeerse Hockey Club biedt Theatergezelschap Vis à Vis 25%  korting aan op reguliere kaarten van €32,50 op voorstellingen van 10 juni t/m 1 oktober. Bestel je kaarten voor €24,50 (max. 8 per lid) met korting online. Open dit nieuwsbericht in de Almeerse app voor de actiecode!!!   Theatergezelschap Vis à Vis speelt in juni, juli en september

Lees verder

Heren I

Heren I - Larensche Mixed Hockey Club
Datum vrijdag 18-8 Spelen 20:30

Dames I

Dames I - Oefenwedstrijd
Datum zondag 20-8 Spelen 12:30

Instagram

Twitter

Agenda

23-8 Bestuursvergadering
30-8 clinic DEF