header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Facebook Like & Win actie

Sponsoring Nieuws afbeelding

20-10 In samenwerking met Forteiland Pampus hebben we (weer) een leuke Facebook like& win actie:
Win kaartjes voor Halloween Island en vaar vanuit Almere naar Forteiland Pampus! - Ga naar Facebook pagina van Almeerse.
- 'Like' het bericht
- Tag degene met wie je hierheen wilt

Lees verder

Heb jij al op Martin gestemd?

Algemeen

19-10 Voor de verkiezingen van Clubheld van het jaar doet Martin de Koning mee! Als Martin inderdaad wordt gekozen, dan kan de club hiermee € 10.000,- verdienen.


Lees verder

Geen trainingen tijdens de herfstvakantie

Nieuws Nieuws afbeelding

19-10Tijdens de herfstvakantie, maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober, gaan de veldtrainingen voor de jeugd niet door.  Dit geldt niet voor de eerste teams; voor hen gaan de trainingen wel door. Fijne vakantie!

Lees verder

Volg ons op Instagram en maak kans op kaarten Slam mix Marathon

Communicatie Nieuws afbeelding

18-10 Onder de volgers van ons Instagram  AHC_events verloten we kaarten om met je team te gaan naar SLAM Marathon aanstaande vrijdag 20 oktober . Volg AHC_events, like de post en maak kans op kaarten voor het feest in het ZIGGO Dome actie voorwaarden: Vrijdagochtend verloten we de kaarten en de winnaar krijgt de e-ticket toegestuurd. Als je deelneemt aan deze actie, gaan wij

Lees verder

Aanmelden HGW AFTER PARTY

HGW Nieuws afbeelding

17-10 Opgelet, 4 november is het HGW-AFTER PARTY! Een dik feest voor iedereen, maar wees er wel op tijd bij! Muziek wordt verzorgd door DJ. YEZPR en er komt een mega-suprise act.

WAT: HGW After Party
WIE: deelnemers van HGW 2017
WANNEER: zaterdag 4 november

Lees verder

J8E1 2e op Beukennootjestoernooi!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

16-10 Zaterdag 14 oktober jl. speelden J8E1 op het zonnige en sterk bezette Beukennootjestoernooi op Oranje-Rood in Eindhoven. J8E1 was samen met Rosmalen J8E1, Den Bosch J8E1 en Oranje-Rood J8E1 in de sterkste poule ingedeeld. De eerste wedstrijd tegen Rosmalen ging nipt verloren met 3-2. Tegen Den Bosch en Oranje-Rood werd gewonnen met respectievelijk 2-1 en 2-0. Met een mooie 2e plek werd het

Lees verder

Cranleigh School on Tour!!

Junioren Nieuws afbeelding

16-10 Cranleigh School bezoekt deze week inmiddels al weer voor de 8e keer de Almeerse. Het is echter de eerste gezamenlijke tour van meiden en jongens U18 en U16 naar Almere, een groep van in totaal 48 spelers en 7 stafleden.

Lees verder

MC7 Bowlt er lekker op los!!

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

15-10 MC7 heeft zaterdagavond de voorcompetitie afgesloten met het eerste teamuitje van het seizoen. Tussen alle strikes en spares door was er op Bowlingbaan Almere Buiten ook tijd ingeruimd voor een gezonde maaltijd (patat) en teamreflectie :)  

Lees verder

Dames 1 door naar 3e Ronde Goldcup!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

13-10Dames 1 heeft vanavond in de 2e ronde van de Goldcup met 0-2 gewonnen op bezoek bij Alecto. Doelpuntenmakers waren Joelle Angel en opnieuw Lucca van der Hoorn. Dat betekent dat ons 1e damesteam fijn mag door bekeren. De 3e ronde van de Goldcup wordt gespeeld op vrijdag 3 november. Zodra de tegenstander bekend is dan melden wij dat natuurlijk meteen.

Lees verder

JD1 & MD1 strak in pak!

Jeugd D Nieuws afbeelding

13-10De JD1 en de MD1 hebben vrijdagavond met trots hun nieuwe Indian Maharadja trainingspakken en thuisshirt ontvangen. Dit alles is te danken aan onze trouwe sponsor Noverraz orthodontie, al 10 jaar de sponsor van de JD1 en MD1. 


Lees verder

ME7 is klaar voor de Herfstcompetitie!!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

11-10Het eerste deel van de competitie hebben de meiden van de E7 sterk afgesloten met 10-2 winst op Houten. Lotis, Yfke, Diya, Nikki, Britt, Cira, Lyndsey en Jalou zijn klaar voor het 2e deel van de competitie. Dit ijzersterke team dat goed op elkaar is ingespeeld is de vrees van de regio. En sinds deze week komen ze extra goed voor de dag in hun nieuwe te gekke windjacks. Meiden, jullie zijn

Lees verder

Save the Date: 4 november - HGW Festivally After Party

HGW Nieuws afbeelding

10-10 Zaterdag 4 november organiseert de "HGW-club" de allereerste HGW Festivally After Party. Tijdstip: 20:00 - 00:30 uur. Daar wil je toch bij zijn ??!!!   Meer info volgt binnenkort.....   Het Horror Hockey Halloween feest komt daarmee dit jaar te vervallen.....

Lees verder

Meisjes F1 op avontuur

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

8-10 Almeerse MF1 beleefde zaterdag een sportieve en gezellige hockeyochtend met wel erg veel lekkers.
Fanatiek potje hockey uit op Leusden met poffertjes na afloop. Daarna terug naar Almere voor een Indian Brunch bij teamie Natasha .
Lees hier het verslag van Natasha:   https://goo.gl/ipXuUS


Lees verder

Oranje nieuws

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

8-10 Anna de Geus, speelster van Dames1, mag selectie doen voor Jong Oranje.  
Wij  wensen Anna heel veel succes en plezier tijdens de trainingen.

Lees verder

HGW - Festivally The after party!

HGW

7-10 Noteer alvast in je agenda: 4 november!
Dan is HGW After Party!Lees verder

Meiden E1 goed op stoom

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

7-10 De eerste 5 wedstrijden voor de herfstvakantie zitten er op. Elke uitwedstrijd gaan de meiden met ze allen in de bus van Jeroen. 
En wat doen de meiden het goed; alle meiden hebben gescoord...Alle meiden een keer gekeept...44 doelpunten voor en 3 tegen!! 

Lees verder

4e Meet-n-Move Dag op de Almeerse (27/10)

Nieuws Nieuws afbeelding

7-10 Op 27 oktober vindt op de Almeerse Hockey Club de vierde Meet-n-Move dag plaats. Bij Meet-n-Move doe je een dag lang allerlei actieve spellen met kinderen van jouw leeftijd in groepjes met jongens en meisjes uit allerlei landen; de sportdag waar Nederlandse kinderen en vluchtelingenkinderen samen sporten. Natuurlijk staat er een leuke en sportieve staf klaar om jouw groepje te begeleiden:

Lees verder

Winnaar Facebook actie

Algemeen Nieuws afbeelding

4-10 Afgelopen zondag werd, in de rust van Heren 1 vs Amsterdam. de prijsuitreiking gedaan van de Facebook actie; vorige week heeft de Facebook pagina van de Almeerse de grens van 2.000 volgers gepasseerd.

Onder de volgers werd een trainingsjack van Indian Maharadja verloot. De winnaar is  Christel Kuijt (MB6)! Nogmaals gefeliciteerd en veel plezier met het jack.

Lees verder

Ze zijn weer begonnen; de kabouters!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

29-9 3-4 jarigen, onder leiding van Merel en Eunice, hun eerste hockey training.Op een spelende wijze worden de kinderen bekend gemaakt met het hockey spel. 
Leuk voor de kinderen én de ouders want die moeten ook soms meedoen. Op woensdagmiddag is de training voor V5 (5-jarigen). 

Lees verder

Heren 1 goes Superdry !!

Sponsoring Nieuws afbeelding

28-9 Heren 1 draagt vanaf komend weekend voor en na de wedstrijd kleding van Superdry. Dit als onderdeel van het sponsorcontract met Superdry dat afgelopen woensdag tijdens de ledenkoopavond bij Superdry en Kick is ondertekend. Een delegatie van Heren 1 heeft deze avond de polo's en hoodies van Superdry in ontvangst genomen.  

Lees verder

Wedstrijd afgelast.... en dan??

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

11-9 Afgelopen zaterdag is er behoorlijk wat regen uit de lucht komen vallen. Zo ook in Loenen en daar is de wedstrijd van de meisjes B7 afgelast.  En dan; wat moet je doen, hoe moet je dit als coach/begeleider registreren?

Lees verder

Almeerse introduceert De Fluitbonus!!

Arbitrage Nieuws afbeelding

6-9 Zoals jullie natuurlijk nog weten is elke Almeerse hockeyer vanaf 1e jaar B, met uitzondering van recreanten en trimmers, verplicht om een scheidsrechterkaart te hebben. Vanaf 2e jaar B moet je dan elk seizoen minimaal 6 wedstrijden fluiten waarvan minimaal 3 voor de winterstop.     Nieuw dit jaar is dat als je jezelf inplant voor 2 fluitbeurten je van ons 1 fluitbeurt

Lees verder

De Ceesars - Wa's dat dan?

Evenementen

16-10 https://youtu.be/2Aq0igr7WbM

Lees verder

Brainstorm "Toekomst van de club"

Algemeen Nieuws afbeelding

16-10 Vrijdag 6 oktober hebben 9 betrokken leden meegedacht over de toekomst van de club naar aanleiding van de ingevulde enquete van vorig seizoen. Aan de hand van elf stellingen, die als aandachtspunten uit de enquete naar voren kwamen, zijn Meke, Bart, Dick, Misja, Renate, Mariëlle, Claske, Jos, Erica in groepen van drie met elkaar in gesprek gegaan. Hieruit zijn punten en ideeën naar voren

Lees verder

Bitjes zijn Klaar!!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-10De bitjes van de hapdag in september zijn afgeleverd op de club en af te halen.

Lees verder

Commissies zijn op zoek naar jou!!!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-10 "Don't ask what the Almeerse can do for you, but what you can do for the Almeerse".
Vele handen maken licht werk. Op een actieve sportvereniging als de Almeerse is een groot aantal vrijwilligers nodig, in één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder de inzet van ouders, verzorgers, spelers en anderen kunnen wij als hockeyclub niet bestaan.

Lees verder

JC3 aan kop in de Clubcompetitie!!

Nieuws Nieuws afbeelding

9-10 Hoewel een aantal teams komend weekend nog een inhaalwedstrijd spelen is nu al duidelijk dat JC3 de herfstvakantie ingaat als koploper van de Clubcompetitie. Met 15 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van +36 (!) is JC3 niet meer bij te halen. Er zijn nog 4 teams zonder puntverlies in de voorcompetitie; JA2, G1, G2 en MB7. Het eerste seniorenteam in de lijst is Dames 3 met slechts 2

Lees verder

Bekijk jouw favoriete wedstrijd!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-9 Echte supporters staan natuurlijk langs de lijn. Maar het kan best een keer voorkomen dat je niet naar de Almeerse kunt komen, om te kijken naar de wedstrijd van jouw favoriete team. Tot nu!

Matchday.tv heeft een app waar je de wedstrijden op je mobiel kunt volgen. Download de app en zoek je team op.Lees verder

Uitreiking Koninklijke onderscheiding Alex Verga

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9 De Almeerse is vereerd om mee te delen dat Wethouder Rene Peeters van de gemeente Almere op zondag 10 september 2017 een Koninklijke onderscheiding heeft uitgereikt aan Alex Verga. Verga is aan het einde van het hockeyseizoen 2016 -2017 teruggetreden als trainer/coach van Heren 1 en zondag onder grote belangstelling gehuldigd.

Lees verder

Ode aan de Almeerse HC!!

Nieuws

4-9 "Ooit zal ik nog eens een ode aan de Almeerse HC componeren", zei componist en producer Ruud Jan Bos een aantal jaren geleden toe zijn zoon Leander nog bij ons hockeyde. In maart van dit jaar ontvingen wij tot onze grote verrassing de eerst demo van Ruud-Jan. Eind juni is de Ode aan de Almeerse HC, ingezongen door Almeerse singer-songwriter Kasper Burger en voorzien van prachtig

Lees verder

Actie Sportpaleis - Nieuwe wedstrijdkleding!!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-9De broeken en rokjes zijn ook binnen wat betekent dat alle nieuwe wedstrijdkleding van Indian Maharadja nu volop verkrijgbaar is bij het Sportpaleis. Tot en met 31 oktober geldt de volgende actie: Bij aankoop van een set, bestaande uit een shirt, broek/rok en een paar kousen, ontvang je een gratis paar uit-kousen.

Lees verder

Almeerse stelt Mark Borgers aan als Algemeen Manager

Algemeen Nieuws afbeelding

25-8 Om de ambities van de Almeerse kracht bij te zetten, is besloten een Algemeen Manager aan te stellen. Het bestuur verwacht met de komst van Mark Borgers de club verder te professionaliseren. Het bestuur is met Mark een contract overeengekomen voor een periode van twee jaar.Lees verder

Speelschema Dames 1 Heren 1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

12-7 Het duurt nog even, maar 'SAVE THE DATE'; zondag 10 september start het nieuwe seizoen met een SUPER SUNDAY. Dames 1 vs Victoria Heren vs SCHC Dit seizoen hebben we 7x SuperSunday's, we kunnen bijna niet wachten...
Fijne vakantie!  


Lees verder

Heren I

HGC - Heren I
Datum zondag 29-10 Spelen 14:45

Dames I

Dames I - V.M.H.& C.C. M.O.P.
Datum zondag 29-10 Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A