header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijfformulier

Je kunt je uitsluitend met het inschrijfformulier aanmelden. We kennen geen wachtlijst, maar nieuwe leden dienen voor tenminste 3 jaar oud te zijn. Lees vóór u het inschrijfformulier invult eerst de informatie over de contributie door. Informatie over onze normen en waarden vind u bij de gedragscode.

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven waar uw interesses liggen. Weet u het nu nog niet? Geen enkel probleem! Op de club zijn er genoeg mensen die u bij het maken van een keuze kunnen helpen.

Als u uw gegevens heeft ingevuld, worden deze meteen opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten, ondertekenen en naar ons terugsturen. Hiervoor heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:
  • via post versturen naar de Ledenadministratie, Postbus 1055, 1300BB Almere
  • scannen en emailen naar de [email protected]

Als je wilt opzeggen, dan moet je als lid eerst inloggen. Het formulier vind je bij Club > Opzegformulier.

Nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra informatie
 
Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u printen, ondertekenen en opsturen.

 
   
   
   
   
   
   
   
Diploma's
 
Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft

 
   
   
   
Gedragscode en reglement