header foto header foto header foto header foto
 

Carnaval Party D-jeugd!!

Evenementen Nieuws afbeelding

19-2 Ja, ja....Het eerstvolgende feestje staat alweer in de planning. Op zaterdag 2 maart host Dames 1 in ons clubhuis een carnaval party voor de gehele D-lijn. Je kunt je aanmelden via Lisa (inloggen/club/evenementen) en meteen afrekenen via Ideal. Kaartjes kosten €3,50, ook voor introducees....
Trek je leukste outfit aan!! Be there or be square!!

Lees verder

Dider Meijer vertrekt einde seizoen als trainer/coach Dames 1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

14-2 Dider Meijer vertrekt aan het einde van het seizoen als trainer/coach bij Dames 1 van Almeerse Hockeyclub. Tijdens de winterstop is in gezamenlijk overleg hiertoe besloten. 

Lees verder

Almeerse Goes Pin Only!!

Nieuws Nieuws afbeelding

11-2In het kader van de digitalisering van de maatschappij en een grote bijdrage van de veiligheid van onze medewerkers heeft de vereniging besloten per tweede helft van het seizoen over te stappen naar volledig cashless betalen aan de bar. Dit houdt in dat er uitsluitend via de pin betaald kan worden en er geen contanten meer geaccepteerd wordt. Om de snelheid van betalingen erin te houden zijn er

Lees verder

MB12 Zaalkampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

11-2 Met een 2-1 overwinning op Phoenix en 1-0 winst op directe concurrent Naarden is MB12 zondag kampioen geworden in de Subtopklasse Poule D. Gefeliciteerd Meiden!! Een hoe vieren we dat ???? Met taart natuurlijk!!

Lees verder

Almeerse Toernooien!!!

Toernooien Nieuws afbeelding

11-2 Ook dit jaar organiseert de Almeerse meerdere toernooien. Voor de diverse toernooien kun je je nog niet inschrijven, maar je kunt wel reeds de ruimte vrijhouden in je agenda. Tevens bestaat De Almeerse dit jaar 40 jaar en speciaal hiervoor organiseren wij het 6x6 Ultimate Edition Toernooi.
Alle toernooien staan reeds vermeld op

Lees verder

Scheidsrechters: Het is bijna weer Lente!!

Arbitrage Nieuws afbeelding

11-2Beste scheidsrechters, het veldseizoen staat weer op het punt om te beginnen. Er staan voor het weekend van 2 en 3 maart al een hoop oefenwedstrijden ingepland! Ook staan de thuiswedstrijden t/m de meivakantie al in LISA. Oefenwedstrijden tellen ook mee voor de fluitverplichting, dus plan je alvast in!


Lees verder

H1 handhaaft zich in Hoofdklasse Zaal!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

4-2 Heren 1 heeft zich gisteren verzekerd van een plek in de hoofdklasse zaal voor het seizoen 19/20. Na een ongelukkig gelijkspel tegen zowel HIC als Schaerweijde moest in de laatste wedstrijd tegen Groningen worden gewonnen, en dat deden de heren. Een rake strafbal van Stijn Jolie uit een uitspeelstrafcorner bracht verlossing. Gefeliciteerd mannen!!

Lees verder

Nieuwe Leden van Verdiensten en Bestuur

Nieuws Nieuws afbeelding

27-1 Tijdens de Algemene Leden Vergadering van woensdag 23 januari zijn er door het zittend bestuur de vrijwilligers Dick Hovestad en Rinus Welleman benoemd tot Lid van Verdienste. Dick heeft zich jarenlang zoniet decennia lang zich ingezet voor het reilen en zeilen van de arbitrage op de vereniging maar is daarnaast ook als scheidsrechter vaak meerdere keren in het weekeinde te vinden op de velden

Lees verder

HGW14 - Save the date!

HGW

25-1 HGW14 komt er aan!!

Kijk de teaser hier ...
Lees verder

Scheidsrechterscursus 4 en 25 maart om 19.00 uur

Arbitrage Nieuws afbeelding

16-1 De Almeerse vindt het belangrijk dat spelers en ook ouders de hockeyregels kennen want daarmee:
krijg je een betere beleving van de hockeysport begrijp je de scheidsrechter beter voorkom je onnodige discussies kun je voordeel halen uit spelsituaties

Lees verder

Almeerse Sportverkiezingen; Breng je stem uit!

Evenementen Nieuws afbeelding

13-2 Ieder jaar verkiest Almere de beste Sportman, Sportvrouw, Paralympisch sporter, Sportcoach, Sporttalent en Sportteam. Tijdens het SNS Sportgala op 27 februari in het Topsportcentrum worden de winnaars bekend gemaakt. 

Lees verder

Jonna en Terry geselecteerd voor de Pro-League

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

17-1Heren 1 spelers Jonas de Geus en Terrance Pieters zijn geselecteerd om met het Nederlands team de komende Pro-League wedstrijden tegen Nieuw-Zeeland, Australië en Spanje te spelen. Wij wensen ze heel veel succes!!

Lees verder

SMC Almere stoomt MC3 klaar voor veldseizoen

Junioren Nieuws afbeelding

16-1Terwijl het zaalseizoen nog in volle gang is, de meiden van de C3 in de zaal opgesplitst zijn in diverse teams, zijn ze ook al stiekem bezig zich voor te bereiden op het tweede deel van het veldseizoen. Goed voorbereid zijn is het halve werk, en onder begeleiding doelgericht trainen is dan zeker waardevol.
 

Lees verder

Jongste Jeugd alweer gestart op het veld!!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

13-1De meeste hockeyers genieten nog van de "warmte" in de zaal (behalve dan in de blaastenten) maar de bikkels van de Jongste Jeugd zijn alweer begonnen op het veld! Elke vrijdag om 16:00 uur is er instuif voor de zestallen en om 17:00 uur zijn de F-jes aan de beurt!

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

29-12 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

Svala Auto Almere en Almeerse verlengen Sponsorovereenkomst

Sponsoring Nieuws afbeelding

21-12 Volvo dealer Svala Auto Almere en de Almeerse hebben wederom de sponsor overeenkomst verlengd. Nog steeds geldt dat de Almeerse 1000,- euro in de clubkas krijgt gestort als een lid of ouder/verzorger bij Svala Auto Almere een nieuwe Volvo aanschaft.


Lees verder

Samenwerking Almeerse met Bedrijfskring Almere

Sponsoring Nieuws afbeelding

21-12Ook de samenwerking tussen de Almeerse (businessclub) en de Vereniging Bedrijfskring Almere is een feit. Onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst is dat businessclubleden van de Almeerse en VBA-leden welkom zijn op elkaars events.

Lees verder

Samenwerking Almeerse – SMC Almere

Nieuws Nieuws afbeelding

4-12 De Almeerse Hockey Club en het Sport Medisch Centrum Almere (S.M.C. Almere) hebben onlangs een contract ondertekend waarin hun samenwerking is vastgelegd. Het S.M.C. Almere is daarmee de exclusieve partner paramedische begeleiding van de Almeerse voor een periode van 2 jaar en onderdeel van de medische commissie van de Almeerse.


Lees verder

MC1 Geplaatst voor Super C Competitie, JC1 voor IDC C!

Junioren Nieuws afbeelding

4-12MC1 is in de voorcompetitie als 3e geëindigd in hun poule in de Topklasse. Dat betekent dat zij zich hebben geplaatst voor de landelijke Super C competitie die in maart 2019 van start gaat. Gefeliciteerd meiden!! JC1 is als 2e geëindigd in de subtopklasse en heeft zich daarmee geplaatst voor de IDC-C Competitie!!

Lees verder

Wat als een regulier team niet past?

G-Hockey Nieuws afbeelding

22-11 We horen de laatste tijd meer en meer verhalen over jongelui die stoppen met hockey omdat zij geen aansluiting meer hebben bij hun eigen (reguliere) team. Dat terwijl zij de sport juist hartstikke leuk vinden. Spijtig om te horen dat deze groep stopt en wat dat betreft in een isolement raakt.
Ook voor dergelijke spelers en speelsters biedt het G-Hockey uitkomst.

Lees verder