header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lid worden

  • Lijkt hockey jou leuk, maar wil je eerst zeker weten of hockey ook echt jouw sport is?
  • Heb je nog nooit een stick vastgehouden, maar altijd al willen hockeyen?
  • Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden van de gezelligste hockey club van Flevoland? Wil je eerst de sfeer zowel binnen als buiten het veld voelen en proeven?
Dit begrijpen we bij de Almeerse Hockey Club heel erg goed! Daarom bieden wij jou drie gratis proeflessen aan, zodat je goed kunt besluiten of je definitief lid wilt worden. Aan de drie proeflessen zijn geen kosten verbonden en bevalt het hockeyspel je tijdens die proefperiode toch niet? Dan kun je eenvoudig en zonder kosten weer van je inschrijving af. Een leenstick staat voor je klaar, dus... aarzel niet en meld je vandaag nog aan als (proef)lid!

Als we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw proeftrainingen in te plannen.

Je kunt je uitsluitend met het inschrijfformulier aanmelden. We kennen geen wachtlijst, maar nieuwe leden dienen tenminste 4 jaar oud te zijn. We adviseren je, vóórdat je het inschrijfformulier invult, eerst de informatie over de contributie door te lezen. Heb je vragen over onze normen en waarden? De antwoorden vind je bij de gedragscode.

Als je besluit om na de drie proeflessen lid te worden van de Almeerse Hockey Club, dan zullen we je indelen in een (wedstrijd)team. Het kan gebeuren dat je eerst een paar weken alleen kunt trainen omdat in de bestaande teams (die ook wedstrijden spelen) geen vrije plekken meer zijn. Zodra de mogelijk zich voordoet, zullen we een nieuw team inschrijven zodat ook jij jouw hockeyvaardigheden in een echte wedstrijd kunt laten zien.

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Zou je alvast willen nadenken waar je interesses liggen en hoe je de club kunt helpen? Op de club zijn er genoeg mensen die je bij het maken van een keuze kunnen helpen en op de introductiebijeenkomst komen we er zeker bij je op terug. Daarnaast organiseren we gedurende het seizoen Vrijwilligers-wervingsdagen. Op de vacaturesite vind je de openstaande vacatures.

Als je jouw gegevens hebt ingevuld, worden deze direct opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier mailen we naar je en kun je bewaren of printen. Hoe de Almeerse Hockey Club omgaat met jouw gegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.

Nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]

Je bent van harte welkom. Zien we je snel?