header foto header foto header foto header foto
 

MC1 Geplaatst voor Super C Competitie!

Junioren Nieuws afbeelding

4-12MC1 is in de voorcompetitie als 3e geëindigd in hun poule in de Topklasse. Dat betekent dat zij zich hebben geplaatst voor de landelijke Super C competitie die in maart 2019 van start gaat. Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Samenwerking Almeerse – SMC Almere

Nieuws Nieuws afbeelding

4-12 De Almeerse Hockey Club en het Sport Medisch Centrum Almere (S.M.C. Almere) hebben onlangs een contract ondertekend waarin hun samenwerking is vastgelegd. Het S.M.C. Almere is daarmee de exclusieve partner paramedische begeleiding van de Almeerse voor een periode van 2 jaar en onderdeel van de medische commissie van de Almeerse.


Lees verder

Ally in de Breedte: MA4 Supercoach!

Junioren Nieuws afbeelding

27-11Afgelopen zaterdag was Robin Herweijer, aanvoerder van Heren 1, de supercoach van MA4 in de thuiswedstrijd tegen Baan MA2. Desondanks gingen de 3 punten mee naar Baarn. De ervaring was wel top!

Lees verder

Vooraankondiging ALV

Bestuur Nieuws afbeelding

23-11 Op woensdag 23 januari 2019 vindt de Algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Op de agenda van deze vergadering staat ook het punt bestuurswisseling. Voor een aantal bestuursleden is de (tweede) termijn van drie jaar verstreken waaronder die van de huidige voorzitter. De voorzitter stelt zich niet herkiesbaar. Dat betekent dat de positie van voorzitter vacant is. Omdat de voorzitter als zodanig

Lees verder

Wat als een regulier team niet past?

G-Hockey Nieuws afbeelding

22-11 We horen de laatste tijd meer en meer verhalen over jongelui die stoppen met hockey omdat zij geen aansluiting meer hebben bij hun eigen (reguliere) team. Dat terwijl zij de sport juist hartstikke leuk vinden. Spijtig om te horen dat deze groep stopt en wat dat betreft in een isolement raakt.
Ook voor dergelijke spelers en speelsters biedt het G-Hockey uitkomst.

Lees verder

Jeroen geeft Maartje Paumen van Katoen!!

Nieuws

16-11Jeroen Verwer was al topscorer in zijn G-team, maar na woensdag kan hij nog een prestatie bijschrijven. Hij versloeg namelijk oud-international Maartje Paumen in een push-challenge op de hockeyvelden in Den Bosch. Jeroen had Paumen uitgedaagd in het kader van de campagne PlayUnified van de Special Olympics Nederland. Inzet is om sporters met een verstandelijke beperking en hun sportidolen bij

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

4-12 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

Winterstop Veld

Algemeen Nieuws afbeelding

4-12 Sinterklaas staat voor de deur en dat is meestal het teken dat we dan ook van het veld gaan verhuizen naar de zaal en sommige gaan genieten van de winterstop. Gedurende de winterstop is dan ook het clubhuis gesloten en zal deze bij de start van de veldtrainingen voor de tweede helft van de competitie weer open gaan. 

Lees verder

Indooractie Sportpaleis Sport2000

Sponsoring Nieuws afbeelding

5-11Sportpaleis Sport2000 heeft ook voor het aankomende zaalseizoen een mooie Indooractie voor onze leden. Een Indian Maharadja Compo stick (euro 59,95) + Long Finger glove (euro 21,95) van euro 81,90 voor euro 54,95.  Beide modellen zijn reeds in huis. Kijk in de webshop voor de complete collectie indoor sticks https://www.sportpaleis.nl/overige-sporten/hockey/hockeysticks/zaalhockeysticks/

Lees verder

 
 

Heren I

HC Bloemendaal - Heren I
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Dames I

Dames I - B.H.V. Push
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A