header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

In memoriam: Dick van Doorn

Bestuur

13-8 Vorige week ontving het bestuur van de Almeerse Hockey Club het trieste bericht dat op 61e jarige leeftijd Dick van Doorn plotseling is overleden.

Lees verder

De Almeerse Heren I bereidt zich voor op het seizoen met ABN AMRO Cup

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

2-8 Aan de elfde editie van de ABN AMRO Cup doen alle twaalf mannenteams uit de hoofdklasse hockey mee.

Lees verder

Omruilactie Thuisshirts

Sponsoring Nieuws afbeelding

10-7 Helaas is tijdens het afgelopen seizoen gebleken dat het Almeerse logo op het nieuwe Indian Maharadja thuisshirt bij veel shirts los is geraakt. Elk Indian Maharadja shirt met dit defect kan deze zomer bij Sport 2000 Sportpaleis worden omgeruild voor een nieuw shirt (in dezelfde maat!). Alle maten zijn op voorraad.
De spelregels voor deze omruilactie zijn als volgt :

Lees verder

HJ1 Vice-Landskampioen Jong Senioren!!

Senioren Nieuws afbeelding

27-6 Op 24 juni speelde HJ1 het landskampioenschap voor jong senioren op Amersfoort. Ingedeeld in een poule met Alliance (landskampioen van 2016-2017), Hudito, IJssel, Venlo en Den Bosch, was plaatsing voor de finale nog niet eenvoudig. Alleen de eerste plaats in de poule gaf recht op de finale. Eenmaal gestart tegen Venlo en Den Bosch stond na de tweede ronde de hele poule met elkaar gelijk op 2

Lees verder

Ally stays together!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

16-6 De volgers van Allyminati op Instagram hadden eerder vanmiddag al de primeur. Wij zijn verheugd jullie te kunnen melden dat Jonas de Geus, Terrance Pieters, Daniel de Haan, Daan Dekker en Deegan Huisman ook aankomend seizoen de kleuren van Almeerse verdedigen. 

Lees verder

JC5 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

12-6 Wie had dat gedacht?? Toen we aan het begin van dit seizoen met dit team van start gingen, waren er veel nieuwe gezichten die elkaar nog niet goed kenden, waren er de nodige verschillen qua spelniveau onder de spelers en waren er de nodige spelers die hun vriendjes uit voorgaande teams moesten missen. Maar onze coach Barry liet zich niet kennen en zette de schouders eronder. En we zagen

Lees verder

JD1 Kampioen!

Junioren Nieuws afbeelding

12-6 JD1 is op de laatste speeldag kampioen geworden in een rechtstreeks duel met de toen nog koploper Soest JD1. Door de luide aanmoedigingen en spreekkoren van Heren 1 kregen de jongens vleugels en wisten ze de op papier lastige wedstrijd met maar liefst 13-1 te winnen. Na de nodige ererondes werden in het clubhuis de medailles uitgereikt. De dag werd 's avond afgesloten met een avondje

Lees verder

JC4 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

12-6De JC4 is zaterdag kampioen geworden! Wat een topjaar en wat een geweldige teamspirit! Coach Max van Veen had de mannen op de laatste wedstrijddag van het seizoen met een duidelijke boodschap het veld ingestuurd tegen Eemvallei. Achterin de boel op slot houden en scherp blijven en voorin uiteraard Scoren! Uiteindelijk resulteerde dit in een ruime overwinning! Op naar het nieuwe seizoen!

Lees verder

Zomervakantie

Algemeen Nieuws afbeelding

19-7 Het hockeyseizoen is voorbij en voor velen van ons staat de welverdiende zomervakantie voor de deur. Dat houdt in dat onze prachtige club voor een korte periode gesloten is, de velden voor groot onderhoud gaan en de hockeystick waarschijnlijk ergens in een hoekje wordt gelegd.

Lees verder

Donderdag 13/09: Bithapdag!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

10-7 Op donderdag 13 september 2018 is er weer gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL & team orthodontist Noverraz zijn aanwezig in het clubhuis van 17.30-20.30 uur.
Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is reeds uitgeprint en u ontvangt een bevestiging.

Lees verder

DJ3 alweer Kampioen!!

Senioren Nieuws afbeelding

18-6 DJ3 heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Nadat de meiden reeds herfstkampioen en zaalkampioen waren geworden hebben ze vorig weekend ook het veldseizoen als kampioen afgesloten. Kortom een ware tripple! 

Lees verder

Goud en Brons voor Almeerse G-teams!!

G-Hockey Nieuws afbeelding

17-6 15 Almeerse G-hockeyers kijken met  veel plezier en trots terug op een prachtig hockeyweekend. Op 8, 9 en 10 juni deden zij mee aan de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in Doetinchem. Almere 1 met een 7-tal en Almere 2 met een 6-tal. 

Lees verder

Verdien je borg terug met je EHBO-diploma

Algemeen Nieuws afbeelding

28-5 We zoeken EHBO-ers, die al in het bezit zijn van een EHBO diploma of certificaat, en die het leuk vinden om op de club EHBO-diensten te draaien en hiermee hun borg terug te verdienen. Hiervoor geldt hetzelfde als bij de bar of wedstrijdtafel, met 2 diensten verdien je je vrijwilligersborg terug, waarbij 1 dienst ongeveer gelijk is aan 4 uur.
We zoeken EHBO-ers voor:

Lees verder

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse Res - !Reservering TOERNOOI
Datum zaterdag 25-8 Spelen 13:00

 

Heren I

Hockey Club Rotterdam - Heren I
Datum zaterdag 18-8 Spelen n.n.b.

Dames I

Dames I - MHC Amstelveen
Datum zondag 19-8 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A