header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren

Super Saturday voor de MC2

Nieuws afbeelding 13-11-2017
De Meisjes C2 beleefde zaterdag een bijzonder programma. Natuurlijk begon deze met het strikken van de paarse veters voor de Samenloop voor Hoop van het KWF Kankerfonds. Aansluitend speelde zij een super spannende wedstrijd tegen de MC1 van Leusden welke resulteerde in een mooie 2-2 eindstand. Het bijzondere hierbij was dat deze werd bijgewoond door Floor Kroon en Karim Fontoge, de sponsoren van de onlangs uitgereikte trainingspakken en wedstrijdshirts. Floor en Karim zijn de eigenaren van het kinderdagverblijf ‘Het Schatjes en Schoffies Paradijs’. 

Een bijzonder kinderparadijs in Almere met aandacht voor de ontwikkeling en plezier van uw kind(eren). Het Schatjes en Schoffies Paradijs is 24 uur per dag geopend en biedt daarmee flexibele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. www.hetschatjesenschoffiesparadijs.nl

Trots en dankbaar met hun nieuwe pakken en shirts gingen de meiden maar wat graag met Floor en Karim op de foto. Na deze officiële presentatie was het tijd voor een bedankje met bloemen en een gezellig samenzijn onder het genot van iets lekkers. 

Wij kijken dan ook met trots terug op een heugelijke dag met een gouden (of paarse) randje.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws