header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Vakjury Ceesars 2018: 2. Dominique van de Meulen Kunee

Nieuws afbeelding 9-3-2018
Wie bepaalt nou wie er eind van dit seizoen een CEESAR wint? Dit jaar is er een echt vakjury bij betrokken. De jury is een mix van vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor perfect geschikt zijn voor deze belangrijke taak. 
 
 
In een serie korte portretten stellen wij de komende weken de Ceesars vakjury aan jullie voor. We zijn aanbeland bij Vakjurylid nummer 2: Dominique van de Meulen Kunee.
 
Dominique is al sinds 2006 een belangrijke kracht bij de club. Begonnen als speelster voor de dames veteranen en langzaam in de club gegroeid. Dit heeft zich vertaalt in functies als: trainer/coach, hoofdtrainer en nu technische commissie breedte (TCB). Inmiddels heeft zij aan haar 2 kinderen, die in de jeugd spelen, de liefde voor de club overgedragen en is ze vaak langs de lijn te zien. Dominique zal met name gaan letten op ieder actief lid. Zij zal gaan kijken naar de inzet van iemand voor de vereniging op alle fronten. Dus ben je nou coach, trainer, speler of speelster, Dominique houdt alles in de gaten.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws