header foto header foto header foto header foto
 
Heren1/Dames1

Het was een supergezellige en sportieve golfdag

Nieuws afbeelding 13-5-2018
Samen met Golfclub Almeerderhout heeft Heren I voor de eerste keer de Almeerse Golf Open georganiseerd. Het was een gezellige en sportieve dag en de weergoden waren die dag zeer gunstig gestemd. Er waren meerdere prijzen te winnen en de aanwezigen konden een presentatie van coach Pasha Gademan bijwonen. Op de prachtige baan van Almeerderhout werden 9 of 18 holes gelopen. Anderen volgden een clinic van een echte golfpro.

Daar waar onze Heren I binnenkort via een play-off wedstrijd voor lijfsbehoud in de Hoofdklasse spelen, daar proberen de dames én de heren van Golfclub Almeerderhout via een play-off wedstrijd terug te keren in de Hoofdklasse.

De leden van de Golfclub komen nog een keer bij de Almeerse langs voor een soortgelijke ervaring, maar deze golfdag krijgt in de toekomst zeker een vervolg, daar waren alle aanwezigen het met elkaar over eens.

Reacties


Rob de Vree

13-5-2018 @ 15:24:51 |Zeker weten. Hele leuke dag. Ik zeg ja voor volgend jaar

Karin Jolie

13-5-2018 @ 18:39:42 |Heren 1 en begeleiding, dank je wel voor dit mooie evenement op de golfbaan. Mooie start want het is zeker voor herhaling vatbaar. 🏑🏌️‍♀️

Reageer op het nieuws