header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nieuwe Leden van Verdiensten en Bestuur

Nieuws afbeelding 27-1-2019
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van woensdag 23 januari zijn er door het zittend bestuur de vrijwilligers Dick Hovestad en Rinus Welleman benoemd tot Lid van Verdienste. Dick heeft zich jarenlang zoniet decennia lang zich ingezet voor het reilen en zeilen van de arbitrage op de vereniging maar is daarnaast ook als scheidsrechter vaak meerdere keren in het weekeinde te vinden op de velden van de Almeerse, reden genoeg voor het bestuur om Dick dan ook voor zijn tomeloze inzet te noemen tot Lid van Verdienste. Ook Rinus Welleman heeft zich meerdere jaren ingezet als vrijwilliger voor de Almeerse Hockeyclub in functie van penningmeester, ad interim Penningmeester en later wederom als ad interim. Rinus is altijd erg betrokken geweest en heeft met zijn kennis een grote bijdrage geleverd aan het op orde brengen en houden van de financi├źn. Het bestuur was ook hier van mening dat een benoeming tot Lid van Verdienste op zijn plaats is.

Na de verkiezing van twee nieuwe bestuursleden en de nieuwe voorzitter heeft het nieuwe bestuur gemeend ook aftredend voorzitter Rob Bakker te benoemen tot Lid van Verdienste. Rob is in zijn bestuursperiode eerst vice-voorzitter geweest om daarna het voorzitterschap over te nemen. Het bestuur wil Rob graag bedanken voor zijn grote bijdrage met Lid van Verdienste. 

Het bestuur wil ook graag aftredend bestuurslid Hanneke Broos en ondersteunend lid Henry Pieters  bedanken voor hun inzet.

Op de ALV is het nieuwe bestuur geïnstalleerd, de nieuwe bestuursleden zullen zich komende periode voorstellen via de website. Onderstaand de nieuwe samenstelling van het bestuur:
  • Voorzitter: Wibo van der Meulen Kunee
  • Secretaris: Colinda Bennes
  • Penningmeester: Robert Peek
  • Sociaal & Maatschappelijk: Vivian Cheung
  • Hockey Breedte: Commer de Geus
  • Hockey Top: vacature
  • Commercieel: Joris Geerdes

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws