header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Inschrijving 6x6 Ultimate Edition

Nieuws afbeelding 20-5-2019
De inschrijving is geopend voor het 6x6 jubileum-event (alle leden) dat plaats vindt op zaterdag 22 juni a.s. Je speelt in een team bestaande uit 9-10 personen uit dezelfde lijn (F,E,D,C, etc). Vanaf de C-lijn wordt er gespeeld met gemengde teams (m/v).

Zaterdag 22 juni voor alle leden
Op 22 juni organiseren wij voor alle leden van de Almeerse een event dat in het teken staat van hockey, sportiviteit, saamhorigheid en vooral gezelligheid. Van 's ochtends vroeg tot 's avond laat worden er 6x6 hockeywedstrijden gespeeld door teams van 9-10 personen op maximaal 20 speelvelden.

Ochtend, middag en avond
In het ochtend blok spelen de jongste jeugd de wedstrijden. In het ochtend- en middagblok spelen de C/D-jeugd en in het middagblok starten de A/B-jeugd. Het avondblok spelen nogmaals de A/B-jeugd alsmede de seniorenteams bestaande uit heren, jong-heren, dames, jong-dames, trimmers, senioren en mammies. Uiteraard wordt geen enkel lid buitengesloten en zullen ook diverse G-hockeyers de teams verstrekken.

Oprichting Almeerse
De Almeerse Hockey Club is op 23 oktober 1979 opgericht door Cees van Baar. Als clubshirt koos hij een wit shirt omdat de club laagdrempelig moest zijn en iedereen wel een wit shirt in zijn kast had liggen. Als eerbetoon aan de oprichter zullen deze dag alle teams in wit of blauw spelen, 2 kleuren die iedereen wel in zijn kast heeft liggen.

Deelnamekosten en cateringpakket
Samen met de dames van de bar zijn per leeftijdscategorie cateringpakketten samengesteld. De prijs van deelname is inclusief het cateringpakket. Jongste jeugd betaalt 5 euro en junioren/senioren betalen 10 euro p.p.

Inschrijven nu mogelijk
Je zelf inschrijven is voldoende, je wordt door ons ingedeeld in een superteam van je eigen leeftijdscategorie. Inschrijven is mogelijk via je eigen ledenaccount.

Oud-leden en niet-leden

Oud-leden en niet-leden kunnen inschrijven via: inschrijven gasten