header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey Junioren

The Indian Maharadja Kick Off Toernooi 24 augustus

20-8-2019 Programma zaterdag 24 augustus

 

Hierbij de laatste details over The Indian Maharadja Kick Off Toernooi 
op zaterdag 24 augustus.

Volg alles online!
Digitale wedstrijdschema (smartphone): 
Voer bij schema je teamnaam in (bijv almeerse JB1) en druk op zoeken

08.30 inloop + aanmelding
09.30 start wedstrijden
lunch 
13.20 start wedstrijden 
16.40 shootouts
17.00 prijsuitreiking
17.15 avondmaaltijd

De lunchtijd is door de teams vrij in te delen tussen 12.15-13.45 afhankelijk van hun eigen wedstrijdschema.

Aanmelden wedstrijdtafel
Bij het aanmelden ontvangt u een enveloppe met o.a. instructies, bonnen voor lunch, limonadekannen, bitterballen, waterijsjes en munten voor de avondmaaltijd. Er zal geen centrale opening plaatsvinden. Zorg dat uw team tijdig klaar is voor hun eerste wedstrijd.

Eigen plek
Ieder team heeft binnen een eigen gereserveerde tafel om kunnen verzamelen en centraal spullen te kunnen neerleggen. Daarnaast heeft u de beschikking over onze gehele hockeyterrein. Tijdens de lunch heeft iedereen een lunchbox op teamnaam en deze kan op elk moment door u worden opgehaald.

Kleedkamers en teambesprekingen
Er zijn 6 (om)kleedkamers beschikbaar en deze kunnen gedurende de dag ook gebruikt worden voor teambesprekingen.

Kleding/tenue
Elk team speelt in eigen clubkleuren, bij mogelijke verwarring door gelijk-kleurige teamkleding zal een van de teams spelen in het uittenue. 

Warm en zonnig
Het wordt warm en zonnig dit weekend dus zorg dat de spelers goed ingesmeerd blijven en dat ze voldoende water drinken. Het is toegestaan om parasols en/of partytenten mee te brengen voor extra schaduw. 

Scheidsrechters en de wedstrijdbal
Alle wedstrijden zullen worden gefloten door bondsscheidsrechters en we zullen er alles aan doen om het ook voor hen een leuke dag te maken. Wij verzoeken jullie dan ook met klem om de heren en dames scheidsrechters met respect te behandelen en elk besluit van hen te respecteren en zonder commentaar te accepteren. Elk team zorgt voor een eigen wedstrijd(water)bal.

Wedstrijden
Er wordt gespeeld op de watervelden 1,2,3,4. Gedurende de dag zullen de velden volgens een strak schema worden gesproeid. De scheidsrechters zorgen voor het begin- en eindsignaal en de wedstrijdtijd zal om geen enkele reden worden stilgelegd. Om tijdschema exact te kunnen volgen starten de wedstrijden zonder line-ups. Wedstrijdregels kunt u vinden bij informatie op www.tournify.nl/live/kickoff 

Beste speler & speelster
De beste mannelijke en de beste vrouwelijke speler ontvangen een topstick, beschikbaar gesteld door Indian Maharadja.

Pin-only
Sinds dit jaar hanteert de bar een cashless-beleid en kan er dus enkel nog met pin worden afgerekend.

Consumptiemunten
De munten zijn voor het chinees buffet aan het einde van de dag. Elk team heeft in de team-enveloppe munten voor spelers, begeleiders en mogelijk ook voor (rij)ouders (indien extra bijbesteld voor donderdag 12.00 uur via whatsapp 06-37695341).

Fotograaf
Tijdens het Toernooi zullen er door onze sportfotograaf foto’s gemaakt worden. Als een of meerdere van uw deelnemers niet herkenbaar op de foto’s gezet mogen worden, dan dient dit voorafgaand aan het toernooi kenbaar gemaakt te worden en zullen er van uw team geen enkele foto’s gemaakt worden. Na het toernooi zullen de deelnemende teams een link ontvangen naar een online foto-album met downloadmogelijkheid.

Afsluiting en prijsuitreiking
Alle teams eindigen de dag met de shootouts. Na de shootouts zal de dag worden afgesloten met de prijsuitreiking en de avondmaaltijd.

Bij vragen kunt u zich altijd wenden tot de wedstrijdleiding.

Toernooicommissie The Indian Maharadja Kick Off Toernooi

Jeroen Kooij
Debby Lautenbach
Jack Wegman
Henk Jansen