header foto header foto header foto header foto
 
Blog

Even voorstellen: Erica Kuijlenburg #achterdeschermen

Nieuws afbeelding 27-5-2020

Hoewel veel leden wel weten wie Erica is, zijn er ook net zoveel die de naam wel eens voorbij zien komen maar niet weten welk gezicht erbij hoort. Of wat Erica eigenlijk precies doet voor de Almeerse Hockey Club. Hoogste tijd om Erica nader voor te stellen dus. Lees je mee? 


Hallo, ik ben Erica en ik ben LCO Jongste Jeugd bij de Almeerse Hockey Club. Dit is een leuke functie die ik vrijwillig doe en die mij veel positieve energie geeft. Als er nieuwe jeugdleden zijn die zich hebben ingeschreven, neem ik contact met ze op om ze uit te nodigen voor proeflessen. Daarna mail ik ze de bevestiging met de verdere informatie zoals wat er nodig is aan kleding, bitje en scheenbeschermers. Op de woensdagmiddag ben ik bij de training om de nieuwe kinderen met hun ouders, of opa en oma, welkom te heten. Hierdoor zijn bij sommige kinderen dan ook de zenuwen weg en is het allemaal niet zo vreemd voor ze. 


Voordat een nieuw seizoen begint, vraag ik altijd eerst aan de ouders of er misschien twee personen begeleider van het team willen zijn. Op de woensdagmiddag tijdens de eerste trainingen loop ik dan ook meestal langs de ouders van de teams om het verder te bespreken. Gelukkig zijn er altijd ouders die dit willen doen.


Na de herfstvakantie beginnen de eerstejaars F-jes met de boskaboutercompetitie bij ’t Spandersbosch. Deze teams krijgen een aparte naam zoals bijvoorbeeld de Chimpansees of Orang Oetangs in plaats van F10 of F11. Hiervoor zoek ik ook begeleiders en ga ik altijd de eerste zondag even langs om te kijken hoe het gaat met de teams. Dit vind ik belangrijk en ik merk ook dat ouders en begeleiders het zeer waarderen.


Tijdens het seizoen regel ik voor de begeleiders van de teams invallers, mochten ze deze nodig hebben. Op zaterdagochtend start ik meestal om 7.30 uur op de club om de opstart van de dag te doen, samen met een team uit de E-lijn. De teams van de E-lijn hebben allemaal een keer corvee, inclusief de ouders. Dit houdt in dat ze dan om 7.45 uur aanwezig zijn en de velden gaan uitzetten, vuil van de velden opruimen en de containers vervangen als ze vol zijn.


Verder doe ik ook nog hand-en-span-dingen om de club te helpen. Naast dit alles ben ik ook nog werkzaam bij Greenhub als commercieel administratief medewerkster voor 32 uur per week en heb ik ook nog drie honden waarmee ik regelmatig ga wandelen.


De positieve energie die ik krijg van de zeer enthousiaste kinderen en ouders langs het veld is top. Tot snel bij de Almeerse! 


Reacties


Bert van de Haar

29-5-2020 @ 01:31:47 |Fantastisch dat je dit al zo lang doet voor de club!

Dick Hovestadt

2-6-2020 @ 23:24:44 |kanjer

Ruben Jozefzoon

3-6-2020 @ 22:36:15 |Terecht dat jij een keer in het zonnetje wordt gezet

Pieter Paul Tolsma

16-6-2020 @ 18:31:25 |Bedankt voor je jarenlange inzet voor de club en voor onze kinderen

Renske Aarts

2-7-2020 @ 12:46:33 |Jouw inzet is goud waard. Dankjewel!

Reageer op het nieuws