header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren

Almeerse Hockey Academy - Bloktraining Periode 1

Nieuws afbeelding 18-9-2020
Bloktrainingen: durf jezelf te verbeteren!

In periode 1 staan er bloktrainingen op het programma van de Almeerse Hockey Academy,  De Almeerse Hockey Academy is opgezet om de leden iets extra’s aan te bieden vanuit de Almeerse Hockey Club. De bloktrainingen bestaan uit 3 trainingen van 60 minuten. De groepen kunnen gemixt zijn met jongens en meisjes omdat de focus ligt op de individuele ontwikkeling. De oefeningen zijn daar speciaal op aangepast. De trainingen zijn intensief. 

De bloktraining periode 1 start binnenkort al, namelijk van: 24 september – 8 oktober. De trainingen vinden plaats op de donderdag avond. Je kunt je aanmelden via dit formulier https://forms.gle/  uyQSmUbY6VdFXH487

Je hebt de keuze uit de volgende thema's: slepen door Manuel, basistechnieken door Daan (slaan, flatsen en pushen) en looptraining door sport medisch centrum.  
Basistechnieken maximaal 8 spelers en minimaal 4 spelers per groep. Slepen maximaal 4 spelers en minimaal 2 spelers per groep, looptraining maximaal 12 spelers en minimaal 6 spelers per groep. Meer informatie vind je in de flyer.

De B en C-jeugd kunnen zich voor elk onderdeel inschrijven, kijkend naar de tijden. De A en D-jeugd kunnen zich voor maximaal twee onderdelen inschrijven.  

Let op! Vanaf D-jeugd tot en met A-jeugd
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws