header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren1/Dames1

H1 gaat ervoor!

Nieuws afbeelding 16-1-2021

Heren 1 gaat er voor!

Het zijn spannende tijden voor Heren1. De competitie start op 31 januari met de kraker tegen Tilburg Heren 1.

De voorbereidingen voor de start van de competitie zijn inmiddels in volle gang. En dat voelt best een beetje raar.

In deze tijd van lockdown full contact trainen. Dit kan en mag omdat de hoofdklasse door de overheid gezien wordt als topsport.

NOC-NSF heeft zeer strenge richtlijnen opgesteld en deze worden dan ook zeer streng nageleefd.

Zo worden de spelers wekelijks en op elke wedstrijd dag getest door middels van een Covid snel test. Ook de scheidsrechters en de staf van Heren 1 worden op deze manier getest.

Dit maakt het mogelijk dat de spelers en coaches geen mondkapje hoeven te dragen tijdens training en wedstrijden en geen 1,5 meter afstand hoeven te houden. Deze trainingen mogen zowel binnen als buiten gehouden worden. We zijn m.b.t. de strenge regels vanuit de overheid en NOC NSF zoekende naar de balans van wat er allemaal kan, mag en wat goed is voor de club. We doen daar ontzettend ons best voor.

De mannen zijn zich er van bewust dat het een voorecht is om op deze manier, in deze tijd te mogen sporten. Toch voelt het ook een beetje eenzaam en missen we de mensen langs de lijn.

Ondanks de uitdagende omstandigheden gaat het goed met het team en gaan ze vol vertrouwen richting de belangrijke wedstrijd tegen Tilburg.

De wedstrijd zal live te volgen zijn via het youtube kanaal van Hockeyclub Tilburg . We hopen dat u ons blijft steunen en volgen. De link zullen we snel met u delen.

Liefs H1

Reacties


Elisa de Jager

18-1-2021 @ 16:47:57 |met recht een kraker...zien de link graag tegemoet. Succes Heren 1.

Guus Kuster

29-1-2021 @ 19:05:25 |voor niets anders dan de winst mannen

Reageer op het nieuws