header foto header foto header foto header foto header foto
Sponsoring

SPONSOR(S) GEZOCHT!

Nieuws afbeelding 16-8-2021
Ook bij de Almeerse Hockey Club zijn de financiële gevolgen van het corona-virus merkbaar. We hebben veel barinkomsten misgelopen omdat de bar gewoonweg niet open mocht en helaas moeten we ook een aantal belangrijke sponsoren missen vanwege overnames of andere redenen. 

Maar dan het positieve nieuws; er is meer dan voldoende ruimte om nieuwe sponsoren te verwelkomen! Ben jij geïnteresseerd in hoe de Almeerse Hockey Club kan bijdrage bij het uitdragen van jouw merk of bedrijfsnaam? Of wil je gewoon iets doen voor aan de Almeerse hockeysport, neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected]  Graag lichten we de mogelijkheden over teamsponsoring, clubsponsoring, en bordsponsoring toe.  

Heb je geen bedrijf, en/of wil je gewoon een financiële bijdrage doen?
Natuurlijk is deze bijdrage meer dan welkom. Almeerse Hockey Club wil de trainingen en kwaliteit van de hockeyopleiding voor onze (jeugd)leden kunnen garanderen. En daar kan uw donatie aan bijdragen! Neem voor meer informatie over donaties contact op met: [email protected]

De geheel vernieuwde sponsorcommissie is druk bezig met werven van nieuwe sponsoren, maar weet jij een bedrijf die de Almeerse Hockey Club zou willen of kunnen gaan sponsoren? Laat het ons vooral weten, zodat we contact met dit bedrijf kunnen opnemen. Stuur je bericht naar: [email protected]

Heb je zelf ideeën over het werven van sponsoren en wil je hier een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op en join the team!


foto: Hans Bakker   

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws