header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie

Onze nieuwe velden

Nieuws afbeelding 15-7-2008
Even weinig nieuws geweest, maar dat gaat binnenkort wel veranderen. De huidige status:
Veld 5:  De verlichtingsmasten staan er en deze is klaar.. Alleen nog een paar knoppen om aan te zetten ontbreken nog...Er komt nog wel een uitbreiding van de stroomvoorziening op ons eigen terrein in een speciaal trafohuis bij het grote hek.
De onderlaag van zand ligt er in, alsmede de drainage. Wachten is op de rubber-lava laag die nu nog op ons Meeusveld ligt te wachten op de uitslag van de kwaliteitskeuring die we eerdaags verwachten. Met het aanleggen van de bestrating zal binnen een paar dagen worden begonnen. Op de foto is goed te zien dat ook dit veld hoger komt te liggen.
Het Waterveld: De ringleidingen voor de beregening ligt er in, de bronnen zijn klaar en de drainage putten aan de spoorkant liggen er ook in. Wachten is op de afvoer van de totale rubber-lava laag die naar het 5e veld gaat. Zodra deze weg is, wordt op de schuimbetonnen onderlaag de sport-technische laag aangebracht, met daarin de drainageleidingen die voor een goede afvoer van het beregeningswater moet gaan zorgen. 
Dit alles zal de komende twee weken worden afgerond.
Volgende week meer info over de planning en de technische data van beide velden. Dan zullen we do foto site ook updaten. Maar via de BouwCam kunt u de activiteiten overdag  volgen.
 
Uw Accommodatie Commissie
 

Reacties


Olaf Laarhoven

15-7-2008 @ 11:33:26 |Boudewijn is terug.. Hoera!

Olaf Laarhoven

15-7-2008 @ 11:33:28 |Boudewijn is terug.. Hoera!

Anna Hermsen

16-7-2008 @ 09:04:09 |Hoe zit t met het fietspad? Moeten we omlopen of gaat t fietspad dicht?

Boudewijn Hoeneveld

16-7-2008 @ 14:24:39 |We hoeven niet om te lopen; fietspad blijft open; gewoon over de stoep..;)

Reageer op het nieuws