header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Tophockey Junioren

Sporthallen Zuid Here We Come!

Nieuws afbeelding 27-1-2014

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014 wordt in Sporthallen Zuid te Amsterdam het landskampioenschap zaalhockey voor ABC-jeugd gespeeld. Het zal je niet ontgaan zijn dat onze JA1 en JB1 van de partij zijn. Op zaterdag worden de poule-wedstrijden gespeeld, voor zondag staan de (kruis-)finales op het programma.
Op zaterdag wordt in hal 2 en 3 parallel aan de LK jeugd ook nog de laatste ronde van de Hoofdklasse Indoor gespeeld, waar onze Heren 1 gaat voor een plek in de play-offs van de hoofdklasse Indoor.

Parkeersituatie LK Zaalhockey 1 en 2 februari 2014, Amsterdam
29 jan '14

De KNHB vraagt uw aandacht voor de parkeersituatie tijdens de landskampioenschappen zaalhockey op 1 en 2 februari 2014 in Sporthallen Zuid te Amsterdam.

In het Olympisch Stadion (naast de sporthal) wordt momenteel een 400-meter schaatsbaan aangelegd, die zaterdag 1 februari aanstaande in gebruik wordt genomen.

De KNHB verwacht, in combinatie met de grote toestroom aan hockeybezoekers, een grote druk op het aantal parkeerplaatsen in de omgeving van Sporthallen Zuid.

U kunt op diverse parkeerplaatsen betaald  parkeren in de omgeving van Sporthallen Zuid. In de omgeving betaalt u voor een dagkaart ruim € 12,50!

Speciaal voor het hockeypubliek heeft de KNHB voor zowel 1 en 2 februari parkeergarage TRIPOLIS afgehuurd waar u voor een zeer aantrekkelijk tarief een hele dag kunt parkeren. De parkeergarage ligt direct naast de sporthal.

In de garage is plaats voor ongeveer 275 auto's. De parkeerkosten bedragen € 5,00 per auto per dag en er geldt vol = vol! U dient bij aankomst contant en gepast te betalen aan de parkeerwachter van de KNHB.

Reacties


Erna Driessen

31-1-2014 @ 19:59:10 |succes voor Jb1, Ja1 en Heren1

Reageer op het nieuws