header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar

Geen glaswerk mee naar buiten!

Nieuws afbeelding 17-4-2014 Dringend verzoek: Geen glaswerk mee naar buiten!

De lekkerste cola is die je drinkt uit een glazen flesje, is veel gehoord. Bier en wijn schenk je het liefst in een glas,  koffie drink je bij voorkeur uit een kopje. Wij zouden dit ook graag zo houden. En dat kan als we er gezamenlijk voor zorgen dat er geen glaswerk of kopjes meer mee naar buiten en in de kleedkamers genomen worden.

De laatste tijd hebben stukgevallen glazen, kopjes en flesjes voor een aantal zeer onveilige situaties gezorgd: glas op de velden, in de doucheruimten en glazen die (met name op zondag, als het druk is op het balkon) van het balkon naar beneden vallen. Dit heeft ertoe geleid dat de bar van het bestuur de mogelijkheid heeft gekregen om op drukke dagen te besluiten enkel nog plastic en karton te gebruiken.

Wil je buiten een drankje nuttigen terwijl je je favoriete team aanmoedigt of een training bekijkt, wees dan zo vriendelijk om de bar te vragen dit in plastic of karton uit te schenken. Zie je buiten bovendien een glas of flesje staan, neem die dan even mee naar binnen. Daarmee vermijd je mogelijke verwondingen, hou je onze accommodatie netjes en voorkom je dat wij straks genoodzaakt zijn de bar te vragen enkel nog plastic flesjes en glazen te gebruiken.

Bij voorbaat reeds onze dank voor jullie medewerking!

Namens het bestuur,

Joest Straat
Countdown