header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

En de Ceesarnominaties zijn.......bekend

Nieuws afbeelding 17-6-2014 Op 21 juni 2014 worden traditiegetrouw de Ceesars uitgereikt. Zoals altijd zijn de nominaties verdeeld over de teams, coaches, spelers, keepers en scheidsrechters (in willekeurige volgorde uiteraard...) Kom deze toppers op 21 juni gelukwensen, ook als zij de Ceesar niet winnen.

De volgende Coaches zijn genomineerd voor deze titel:

Dirk Jan Jonker: Coach MD7. Super enthousiast en opleidend.Maakt er een echt team van en geeft de meiden vertrouwen. Dirk Jan heeft ook jaren de keeperstraining gedaan en is dit jaar kampioen geworden met MD7.

Manuela Krul: Coach MB8: Ging enthousiast aan de slag met MC10, dat later in seizoen moest worden heringedeeld. Manuela is met de begeleider mee verhuisd naar MB8 en heeft gezorgd voor een soepele overgang van spelers, allemaal nieuwe meiden. Ging zich verdiepen in zaalhockey door bijscholing te volgen en maakte er met vele leuke activiteiten een hechte groep van. Ondanks vele verliezen is ze altijd positief en enthousiast gebleven.

Commer de Geus: Coach H2: Commer heeft een hele goede job geleverd bij Heren 2 en een grote bijdrage geleverd dat dit team handhaaft in de Reserve Overgangsklasse. Als persoon heeft hij het hockeyplezier en het enthousiasme bij dit team terug gebracht.

 

Frits Veldhuizen: Coach Jong Heren1:

Frits heeft spontaan de regie opgepakt binnen Jong Heren 1. Hij heeft er voor gezorgd dat dit nieuwe team een hecht team bleef, ondanks dat er maar 7 vaste spelers waren. Frits heeft zelf geen zoon in dit team, maar toch zijn vrije tijd graag gegeven om dit team te coachen.


De volgende Scheidsrechters zijn genomineerd:

Quirrijn Roell (Betrokken Hockey-Vader):  Veruit de meeste wedstrijden gefloten. Niet alleen dit jaar, maar ook het jaar daarvoor. Nooit te beroerd om de laatste gaten te vullen (op alle niveaus, van MC10 tot H2). Quirrijn heeft een gezonde dosis zelfkritiek, die hij meteen het volgende weekend toepast. Een van de weinige fluiters die H2 kan en wil fluiten. Laat als scheidsrechter zien dat je nooit uitgeleerd bent. Denkt mee met de commissie.

Isabelle Joosten (Keepster D2):

Aanstormend bondstalent. Een van de best geslaagde CS+-ers en de enige dame!  Met afstand de beste vrouwelijke fluiter. Dat er nog meer mogen volgen.

 

Sam Deckers (eerste jaars C):

Aankomend talent. Vroeg meteen na 3 wedstrijden, om beter te kunnen worden, extra begeleiding aan. Heeft onverschrokken en sportief zelfs Vet. B gefloten, zonder commentaar van deze hele grote mannen. Wil, met zijn 13 jaar, al bondsscheidsrechter worden.


 De volgende Teams zijn genomineerd:

MA6: Reden hiervoor is dat dit een team is met veel beginnende meiden, hierdoor is winnen niet altijd mogelijk geweest. Sterker nog, de dames verloren heel vaak met grote getallen. Ondanks dit alles zijn ze als team heel hecht geworden. Hebben ze de tegenslagen overwonnen en zijn ze elke week met frisse moed komen trainen. Dit team heeft een enorm doorzettingsvermogen getoond en daarnaast ook veel plezier in het hockeyen kunnen behouden. Dit laat zien dat winnen niet het belangrijkste is, maar plezier hebben met je team.

 

JA1 Zaal: 2e worden op een NK zaal is een fantastische prestatie waar we met zijn allen echt bij stil mogen staan. Deze jongens hebben laten zien dat de Almeerse zaalhockey serieus neemt en dat we hierdoor wederom op de kaart staan. Een ploeg om rekening mee te houden. 

MA2: na een moeilijke start bleven de meiden toch positief en zijn ze met vereende krachten toch mooi kampioen geworden.

JB1: 2e van Nederland, behoeft geen verdere uitleg.

De volgende Keepers zijn genomineerd:

Fedde Hempel:  is echt dé man van het seizoen. Hij is zo’n beetje de minst gepasseerde keeper ooit op landelijk niveau voor Almere, en heeft vele punten voor ons gewonnen. 

 

Nicole Boer verdient zeker net zo veel credits. Al is het alleen al voor haar inzet en alle lovende verhalen over haar schitterende reddingen. Nicole heeft de 2e seizoenshelft bijna wekelijks gedubbeld bij MC1/MB1 door onfortuinlijke blessure keepster van MB1.

De volgende Spelers/Speelster zijn genomineerd:

Daan Dekker:  is achterin bij JB1 een echte aanvoerder zonder band. En dat betekent dat je als persoon een complete sporter bent. Hij is een fantastische laatste man. Hij geeft acties naar voren, weinig balverlies en wint vrijwel 80% van zijn 1 op 1 duels. Als we het hebben over een talent dat zich heeft ontwikkeld tot echte waarde voor een team is het D-tje (Daan Dekker). Daan heeft overigens ook nog op eigen kracht zijn sleeppush ontwikkeld. 

 

Leah Kraan: in al haar bescheidenheid al jaren bestempeld als enorm talent. Dit seizoen heeft ze goed ontwikkeld, haar bescheidenheid siert haar, met inmiddels een ticket voor selectie NED MB op zak. Enorme teamplayer, gezegend met fabelachtige techniek en enorme versnelling.

Jonas de Geus: Over Jonas hoeven we het niet meer te hebben. Hij is ongelofelijk goed en volwassen gaan hockeyen dit seizoen.


Terrence Pieters: daar kan je alleen maar van genieten!


 
Bijlage