header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren1/Dames1

De twaalfde man

Nieuws afbeelding 13-5-2015

Deze week gaat Dames 1 beginnen aan de play-offs en Heren 1 staat al in de tweede ronde. Voor wie het ontgaan is: play-offs zijn wedstrijden (best-off three) die gespeeld worden voor promotie of degradatie. Dames 1 speelt voor promotie naar de Overgangsklasse en Heren 1 speelt voor promotie naar Hoofdklasse.

Het spelen op hoog niveau is belangrijk voor de Almeerse. Als club hebben we een sportief doel na te streven, voor de spelers is het de beloning voor keihard trainen en als laatste zorgt het voor een grote zichtbaarheid van onze sponsoren. En die zijn weer nodig om onze club ‘draaiende’ te houden. Dit alles doen we met de spelers, technische- en medische staff, maar ook met het publiek.

In de wijde omgeving is bekend dat Almere een grote en fanatieke groep fans heeft. Elke wedstrijd steunen zij het team met zingen en juichen. Het is mooi om te zien dat deze groep heel divers is; jeugd, veteranen, senioren, G-hockey, ouders van spelers en wat dan ook nog meer. Het is een unieke en zeer gezellige sfeer. Kom ook kijken naar 1 (of meerdere) play-offs wedstrijden.

Programma voor deze week
Donderdag 14 mei: Amstelveen – Dames 1 (12.30 uur, Startbaan 9 in Amstelveen)
Zaterdag 16 mei: Dames 1 – Amstelveen (12.30 uur, sportpark Klein Brandt)
Zondag 16 mei: Dames 1 – Amstelveen (indien nodig, 12.30 uur, sportpark Klein Brandt)
Zondag 16 mei: Heren 1 – Schaerweijde (15.00 uur, sportpark Klein Brandt)
Dress-code: Almeerse thuis shirt (of anders iets wits)

In de bijlage vind je het programmaboekje met de spelerslijsten. Jullie steun wordt vanuit de spelersgroep(en) zeer gewaardeerd en is ook hard nodig.

Bijlage

Reacties


Nico Moorman

13-5-2015 @ 18:31:20 |#Herrendrei

Boudewijn Hoeneveld

14-5-2015 @ 15:35:34 |Mooi Dames 1: met 5 - 3 op naar de zaterdag in Almere !

Reageer op het nieuws