header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

MHC Leusden JE3 - Jongens E1

Gespeeld op: 13-5-2017

Almeerse JE1 tegen M.H.C. Leusden JE3

Na een detour door het mooie Stoutenburg arriveeere de razende reporter bij M.H.C. Leusden. Nog niet eens op adem gekomen mocht het eerste doelpunt genoteerd worden. Na de eerste minuut scoorde Teije namens de Almeerse: 0-1.

Vier minuten later zag Teije weer zijn kans schoon: 0-2. Na een mooie voorzet van Teije maakte Beau het af. Binnen tien minuten stond het 0-3 voor de Almeerse. Het publiek genoot niet alleen van het lekkere zonnetje, maar ook van mooi overspel en mooie kansen richting goal door Teije, Floris, Tijs en Beau, maar... die werden mooi tegengehouden door de keeper van M.H.C. Leusden. De tegenpartij kwam niet door de verdediging van Lars en Ruben.

Onze jongens zochten elkaar goed op. Veel kansen voor de Almeerse in de eerste helft. De tegenpartij had het moeilijk, maar Leusden bood goede weerstand en liet de moed niet zakken!

In de vijftiende minuut schoorte Teije: 0-4. Het spel werd toen stilgelegd en er vond overleg plaats tussen de coaches en scheidsrechters. Om het voor beide teams leuk te houden is besloten dat Almere eerst drie keer moest overspelen voordat er op doel geschoten mocht worden.

Daardoor werd helaas het vijfde doelpunt van Floris, die via Tijs mooi aangespeeld werd, afgekeurd.  Olivier schoot de vijfde bal erin via Tijs aangespeeld door Beau.

Terwijl de keeper van Leusden een aantal mooie reddingen liet zien in de eerste helft, hoefde Pontus op keep niet in actie te komen. 

Na de rust was Olivier op keep. In de tweede helft zochten de jongens elkaar weer goed op. Lars gaf goede voorzetten en zorgde dat de bal aangespeeld werd naar degenen die goed voor goal stond. Al snel werd er na de rust gescoord door Pontus: 0-6. Ruben zorgde voor de zevende goal en ook voor de achtste.

Pontus schoot de negende erin. Net een paar minuten voor einde scoorde Tijs. Er werd afgefloten.

Eindstand: 0-10.

De jongens van de Almeerse hebben lekker gespeeld. Goede opbouw, mooi samenspel en er zat snelheid in het spel. Ondanks dat de tegenpartij niet gescoord heeft, hebben ze tot aan het eind heel goed hun best gedaan.  

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
!Oefenwedstrijd ME1
Hockey Club Naarden JE1
Fletiomare JE2
Huizer HC JE1
Gooische Hockey Club JE1
H.C. Eemvallei JE1
't Spandersbosch JE1
Hockey Club Naarden JE2
Hilversum JE1
MHC Leusden JE3
SV Phoenix JE1